Over ons

Of u nu op zoek bent naar een sportieve uitdaging, een smaakvol buffet, uzelf uitleven op de tennis- of squashbaan, een bezoekje aan één van onze evenementen in Eventworld, een bezoek aan het Grand Café om even lekker bij te komen of heerlijk genieten in onze wellness;

Active Partyworld heeft het allemaal in huis! Binnen deze unieke & sfeervolle locatie voelt iedereen zich direct thuis!

Voor een goed evenement is Active Partyword de perfecte locatie. Een locatie die goed bereikbaar is, de juiste afmetingen heeft en vooral: de juiste sfeer ademt. Active Partyworld voldoet moeiteloos aan al deze voorwaarden, want de locatie in midden Nederland heeft voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en alle denkbare faciliteiten voor een geslaagd evenement in huis. Omdat geen evenement dezelfde grootte heeft, kunt u als opdrachtgever gebruik maken van meerdere ruimtes die allen variëren in grootte en stijl en die op hun beurt weer schakelbaar zijn, waardoor kleinere en grotere evenementen tot wel 2500 personen mogelijk zijn.

Onze locatie is ook zeer geschikt voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardagfeest, vergaderingen, buffetten, bedrijfsfeesten, evenementen, concerten,productpresentaties en borrels. De mogelijkheden zijn eindeloos en wat u ook te vieren heeft; wij maken samen met onze gastvrije medewerkers van ieder feest een party om nooit te vergeten wij leggen met veel plezier de rode loper voor u uit.

Active Sportsworld heeft een breed sportaanbod en biedt u ruim 3000m2 aan fitness, kracht, spinning, groeplessen, wellness met zwembad, sauna en stoomcabine, zonnebank, tennisbanen en een squashbanen. Alle sportruimtes zijn voorzien van klimaatbeheersing, dus in de zomermaanden lekker koel en voldoende zuurstof tijdens het sporten en in de wintermaanden een heerlijk aangenaam klimaat.

Wij bieden u goede, gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers, die met veel enthousiasme samen met u aan het werk gaan om uw trainingsdoelen te behalen. Dat is de drijfkracht achter ons sport- en fitnesscentrum. Ons sport- en fitnesscentrum begeleidt mensen naar hun individuele behoefte. Wil je verantwoord afvallen of aankomen, maak dan meteen een afspraak met een van onze medewerkers en we maken een persoonlijk trainingsschema voor u. Bent u klaar met uw training, dan bent u van harte welkom in ons sfeervolle Grand Cafe voor een hapje of een drankje.

 

Active Partyworld is de ideale locatie voor inspanning en ontspanning.