Grit is een groepsles van Les Mills die bestaat uit full body workouts van maar liefs 30 minuten, met piek- en herstelmomenten die je tot het uiterste drijven. Een training waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt. Het doel is om supersnel fit te raken!

Elke training bestaat uit een gedeelte cardio, kracht & power en een deel waarbij de step een rol speelt om kracht en snelheid te vergroten. Deze combinatie levert een intense fysieke prestatie op, die ervoor zorgt dat ook na de training de vetverbranding nog doorgaat.

Verleg je fitnessgrenzen

Met Grit verleg je je grenzen. Het is bovendien de snelste manier om vet te verbranden met behoud van spiermassa. Onze professionele instructeurs motiveren iedereen optimaal om het zo lang mogelijk vol te houden. Dat er flink gezweet gaat worden, is dus zeker!

Al onze programma’s zijn ontworpen op basis van bewegingen volgens de laatste wetenschapstechnieken. Je kunt er altijd zeker van zijn dat een workout vooraf uitgebreid is getest om de veiligheid en het trainingsresultaat te waarborgen. Als je gezondheidsproblemen hebt, overleg dan eerst met een arts voor je aan de Gritles deelneemt.

Voordelen:

– Je wordt super snel, super fit.

– Je metabolisme werkt harder, waardoor je uren na de workout nog vet verbrandt.

– Je stimuleert de aanmaak van groeihormoon, waardoor je vetafbraak en  spieropbouw stimuleert.

 

Wat heb je nodig?

Je kunt gewoon, normale sportkleding dragen en natuurlijk genoeg water, een handdoek en de juiste instelling. Wij zorgen voor de rest!

 

 

.