Les Mills GRIT Plyo is een intense workout, gebaseerd op plyometrie. Dit bestaat uit explosieve sprongoefeningen die snelle resultaten geven!

Door de principes van plyometrie en kracht-behendigheidstraining te combineren, krijg je door deze trainingssessies van 30 minuten op een step een krachtig, behendig en atletisch lichaam.

De trainingsroutine die wetenschappelijk is onderbouwd en uitgebreid is getest, wordt ondersteund door een zeer getrainde instructeur die bij je op de vloer staat, je tot het uiterste drijft en ervoor zorgt dat je je resultaten behaalt.

Hoe ziet een Les Mills GRIT Plyo les eruit?

– De training begint meteen knallend met een versnelde warming up waardoor je hartslag direct omhoog gaat en je neuromusculaire systeem ontwaakt. De warming up bereidt je voor op wat komen gaat en je stapt uit je comfort-zone.

– Hierna volgt een combinatie van snelle oefeningen waardoor de intensiteit van de workout verhoogd wordt en je hartslag nog meer omhoog gaat.

– Met de intense en explosieve training voor het boven-en onderlichaam, push je jezelf om hoger te springen en sneller te rennen. Je ontketent je innelijke atleet!

– Daarna schakel je over naar een nog hogere versnelling en zul je veel steun hebben aan je teamgenoten. Je tilt elkaar tijdens de blokken van High Intensity Interval Training naar een nieuw finessniveau.

– De core track van de workout levert het ultieme actieve herstel, wat je in staat stelt om je buikspieren te isoleren en te trainen terwijl je op adem komt.

– Na de laatste track mag je jezelf en je teamgenoten feliciteren met het behalen van de eindstreep, rek je je spieren en breng je je vochtbalans op peil.

Het is voor jou geschikt als…..

– Als je extra coaching wilt om je fysieke grenzen uit te dagen.

– Je wilt afvallen of een ander specifiek fitnessdoel wilt bereiken.

– Je simpelweg de intensiteit van je workout wilt verhogen.

Hoe fit moet ik zijn?

Dit zijn extreem uitdagende trainingen die beoefend kunnen worden door mensen van elk niveau, omdat er diverse opties zijn.