Koud en warm buffet basis (vanaf 20 personen)

Koude gerechten:

  • Rundvleessalade geserveerd met bijpassend garnituur
  • Aardappelsalade met uitgebakken spekjes
  • Griekse rauwkostsalade met fetakaas, tomaat, komkommer en olijven
  • Fruitsalade
  • Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten:

  • Rollade in champignonsaus
  • Beenham met cocktailsaus en honing-mosterdsaus

Prijs per persoon: €  19,50

Indien u uw buffet wenst uit te breiden dan kunt u uit de onderstaande gerechten een keuze maken.

  • Soep (zie overzicht soepen)
  • Hollandse nieuwe (á € 2,45 per stuk)
  • Gerookte zalm (á € 2,95 p.p.)
  • Gerookte paling (á € 4,95 p.p.)
  • Frites (á € 1,75 p.p.)
  • Gegratineerde aardappeltjes (á € 1,75 p.p.)

Koud en warm buffet extra:

Koude gerechten:

  • Rundvleessalade geserveerd met bijpassend garnituur
  • Rijkelijk gevulde zalmsalade
  • Noorse garnalencocktail in glaasje geserveerd
  • Gerookte zalm met dille saus
  • Griekse rauwkostsalade met fetakaas, tomaat, komkommer en olijven
  • Coburgher ham geserveerd met galia-meloen
  • Hollandse nieuwe met gesnipperd uitje en Amsterdamse ui
  • Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten:

  • Runderstoofschotel
  • Gemarineerde spare ribs
  • Rollade met pepersaus
  • Gegratineerde aardappeltjes
  • Garnalenspies met tomatensaus

Prijs per persoon: €  23,50

Indien u uw buffet wenst uit te breiden dan kunt u uit de onderstaande gerechten een keuze maken.

  • Soep (zie overzicht soepen)
  • Gerookte paling (á € 4,95 p.p.)
  • Frites (á € 1,75 p.p.)

Koud en warm buffet luxe  (vanaf 20 personen)

Koude gerechten:

  • Rundvleessalade geserveerd met bijpassend garnituur
  • Rijkelijk gevulde zalmsalade
  • Aardappelsalade met uitgebakken spekjes
  • Vleesplateau met room paté, rosbief, gerookte kipfilet geserveerd met fruit
  • Rauwkost van het seizoen
  • Visplateau van Noorse garnalen cocktail, gerookte zalm en makreel
  • Hollandse nieuwe met gesnipperd uitje en Amsterdamse ui
  • Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten:

  • Saté van de haas met satésaus
  • Kipfilet in oosterse zoetzure saus
  • Varkenshaaspuntjes met stroganoffsaus
  • Gegratineerde aardappels
  • Nasi

Prijs per persoon: €  29,50

Indien u uw buffet wenst uit te breiden dan kunt u uit de onderstaande gerechten een keuze maken.

  • Soep (zie overzicht soepen)
  • Frites (á € 1,75 p.p.)

Winterbuffet  (vanaf 20 personen)

  • Boerenkool
  • Zuurkool stamppot
  • Hutspot
  • Gehaktbal uit de jus
  • Gelderse rookworst
  • Hachee
  • Zeeuws spek
  • Uitgebakken spekjes
  • Piccalily
  • Grove mosterd
  • Augurkjes en zilveruitjes

Prijs per persoon: €  17,50

Soepen

  • Goed gevulde groentesoep (á € 3,25  p.p.)
  • Kippensoep (á €3,25  p.p.)
  • Licht gebonden tomatensoep (á € 3,25  p.p.)
  • Champignonroomsoep (á € 3,25  p.p.)
  • Mosterdsoep (á € 3,25  p.p.)
  • Goulashsoep (á € 3,75  p.p.)
  • Erwtensoep met roggebrood en spek (á € 5,00  p.p.)

Kaasplankje

(alleen in combinatie met buffet of partypannen en vanaf 20 personen)

  • Met 3 soorten franse kaas geserveerd met vijgenjam, walnoot en stokbrood.

Prijs per persoon: €  7,00

Desserts

(alleen in combinatie met buffet of partypannen en vanaf 10 personen)

  • Chocolademousse met caramelsaus (in wijnglas)  (á €  5,00 p.p.)
  • Appel-carameltaartje met vanillemousse  (á €  5,50 p.p.)
  • Tiramisu  (á  €  5,00 p.p.)
  • Verse hangop met gemarineerd fruit  (á €  5,00 p.p.)
  • Omelette Syberiënne  (á €  6,50 p.p.)

Dessert Buffet

(alleen in combinatie met buffet of partypannen en vanaf 10 personen)

  • Vruchtenbavaroise met vruchtensaus
  • Vanille-ijs met warme kersen
  • Vers fruitsalade
  • Slagroom

Prijs per persoon: €  7,50

Grand dessert buffet

(alleen in combinatie met buffet of partypannen en vanaf 10 personen)

  • Vruchtenbavaroise met vruchtensaus
  • Omelette Syberiënne
  • Chocolademouse met caramelsaus
  • Warme kersen
  • Vers fruitsalade
  • Slagroom

Prijs per persoon: €  11,50