Uit onderzoek is gebleken dat infrarood-dieptewarmte meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam, zoals vermindering in stijfheid en de bevordering van afvoer van afvalstoffen. De infrarood-dieptewarmte dringt de huid binnen op cel- en weefselniveau. Hierdoor wordt de stofwisseling gemaximaliseerd. Ook de bloedvaten zetten uit wat resulteert in een betere doorbloeding waardoor de vetverbranding enorm zal toenemen.

 

De combinatie van deze effecten en het gebruik ervan samen met het sporten zorgt voor uitstekende resultaten. Met deze methode verliest u gemiddeld 2 kledingmaten in slechts 4 weken. Voor deze resultaten is uitvoerig onderzoek verricht en de positieve uitwerking van infrarood-dieptewarmte op het gebied van vetverbranding is hiermee aangetoond.

 

Werkwijze:

Het is een traject van 4 weken, waarin u 3 keer per week minimaal 45 minuten traint met de BellyAtack. Een begin- en eindtest is onderdeel van het traject. Wanneer u aan het traject begint, wordt er een beginmeting gedaan. Ook krijgt u heldere instructies over hoe de BellyAtack gebruikt dient te worden.

 

Na de beginmeting gaat u aan de slag met de BellyAtack tijdens uw favoriete groepsles of fitnesstraining. Het eetpatroon hoeft zelfs niet aangepast te worden, omdat deze resultaten zonder dieet behaald zijn. Na het traject van 4 weken wordt er een eindmeting gedaan. Bij de eindmeting zal duidelijk worden hoeveel centimeter en vetpercentage u blijvend bent kwijtgeraakt. Niet alleen zult u versteld staan van uw behaalde resultaten, maar ook uw fysieke fitheid zal aanzienlijk verbeterd zijn!

 

Belly Attack® maakt snel afvallen mogelijk!

 

Trainen met de BellyAttack®

– De beste techniek op het gebied van vetverbranding.

De BellyAttack® maakt gebruik van W.F.I.R. techniek. W.F.I.R. staat voor Wireless Far Infra Red. Vrij vertaald betekend het draadloze diepte infrarood straling. Uit onderzoek is gebleken dat de infrarood straling meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam, zoals vermindering in stijfheid en de afvoer van afvalstoffen. Als u sport zonder W.F.I.R. zal uw buik altijd koud blijven. Wanneer u gebruik maakt van de BellyAttack ® wordt uw buik verwarmt. Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten uitzetten en de vetverbranding zal hierdoor enorm toenemen. De resultaten zijn verbluffend! Met deze methode verliest u gemiddeld 2 kledingmaten in slechts 4 weken. Voor deze resultaten is uitvoerig onderzoek verricht en de positieve werking ervan is wetenschappelijk aangetoond.

Werkwijze:

Het is een traject van 4 weken waarin u 3 keer per week minimaal 45 minuten traint met de BellyAttack ®. Een begin,- en eindtest is onderdeel van het traject. Wanneer u aan het traject begint wordt er een beginmeting gedaan. Ook krijgt u heldere instructies over hoe de BellyAttack ® gebruikt dient te worden. Dan is het tijd voor het echte werk. U gaat aan de slag met de BellyAttack® tijdens uw favoriete groepsles of fitnesstraining. U hoeft zelfs uw eetpatroon niet aan te passen omdat deze resultaten zonder dieet behaald zijn. Na het traject van 4 weken wordt er een eindmeting gedaan. Bij de eindmeting zal duidelijk worden hoeveel centimeter u blijvend bent kwijtgeraakt. Niet alleen zult u versteld staan van uw behaalde resultaten maar ook uw fysieke fitheid zal aanzienlijk verbeterd zijn.

Grijp nu deze kans om gebruik te maken van deze innoverende techniek. Gaat u de uitdaging aan? We Can Do It!

Speciaal voor de snelle beslissers hebben wij de volgende actie:

Voor leden kost de Belly Attack € 39,95

Tijdens het September/Oktober onderzoek kost de Belly Attack € 19,95 per week

Schrijf je snel bij de receptie van Active Sportsworld in zodat je kan profiteren van deze actie!